Harkemase Boys wint thriller in voorronde KNVB beker

© Awfoto.nl
Harkemase Boys heeft woensdagavond de KNVB bekerwedstrijd tegen Magreb´90 na strafschoppen gewonnen. Na de verlenging stond het 5/5, waarna de Harkemasters bij de penalty´s beter waren. In Utrecht kwam de ploeg van trainer Henk Herder al na een minuut op achterstand. Een kwartier later maakten de HArkemasters via Matthijs Hardijk gelijk. Na een half uur spelen kwam de thuisploeg weer op een 2-1 voorsprong, maar Arton Musliu zette zijn ploeg in de laatste seconden van de eerste helft op gelijke hoogte.
In het begin van de tweede helft was Magreb sterker dan de bezoekers. Met het einde in zicht kwamen de mannen uit Urecht in de 84ste minuut op een 3-2 voorsprong. De nederlaag voor de Harkemasters leek er te komen, maar Arton Musliu redden zijn ploeg in blessuretijd. Door een doelpunt van Schokker in de verlenging kwamen de gasten op 3-4. Even later maakte Uuldriks de 3-5, maar Magreb maakte met twee doelpunten toch gelijk.
Na een spannende strafschoppenserie wonnen de Harkemasters. Dit weekend wordt er geloot voor de volgende wedstrijden.