Harkemase Boys nog steeds geen kampioen

Harkemase Boys is met een wedstrijd te gaan nog steeds geen kampioen in de hoofdklasse C. De Boys verloren op eigen veld met 3-2 van ACV. Ze begonnen goed met een treffer van Rolf Dijk, maar na rust waren de rollen omgedraaid en namen de gasten uit Assen de leiding over: 2-1. Joram Smits zorgde nog voor de 2-2, maar met zijn derde treffer bezorgde Joran Popovic van ACV de Harkiten het zure verlies.
Oebele Schokker van Harkemase Boys had in de tweede helft een penalty moeten krijgen, maar de scheidsrechter gaf hem geel voor een schwalbe. Daardoor mist hij de komende wedstrijd tegen Flevo Boys in Emmeloord. Ook bij de 3-2 speelde de scheidsrechter een bepalende rol, doordat hij een overtreding over het hoofd zag en ACV daarvan profiteerde.
Staphorst, de grote concurrent om de kampioenstitel, won simpel met 6-1 van Drachtster Boys en loopt daarmee in op de Harkemase Boys. De Harkiten hebben met nog een wedstrijd te gaan nog twee punten voorsprong op de nummer twee.