Harkemase Boys wint met 4-2 van koploper DVS '33

Harkemase Boys zorgde zaterdag voor een stunt door met 4-2 te winnen van koploper DVS '33. Op De Bosk tekende Bacuna na een kwartier voor de openingstreffer. De gelijkmaker van de gasten uit Ermelo werd afgekeurd vanwege buitenspel. Martijn Dijk maakte met een prachtige volley voor rust de 2-0.
Na rust zorgde een eigen doelpunt van DVS '33 voor de 3-0 en veel onrust, omdat de grensrechter vlagde voor buitenspel. Na de 3-1 van DVS '33 smeet Constansia de wedstrijd op slot. Het slotakkoord was voor DVS '33 dat een penalty verzilverde.
Harkemase Boys einigde de wedstrijd met 10 man, nadat Jordy van Wijk in de slotfase twee keer geel kreeg en dus met rood naar de kant moest.
Door de overwinning staat de ploeg van trainer Jan Vlap nu samen met DVS '33 bovenaan in de zaterdagshoofdklasse C. Beide ploegen hebben 25 punten.