Duur verlies Harkemase Boys

Harkemase Boys heeft zaterdag door het 1-0 verlies van CSV Apeldoorn dure punten laten liggen in de jacht op koploper ACV. Op sportpark De Bosk kwamen de Harkiten na een kwartier spelen op achterstand. Johnsen Bacuna was dicht bij de gelijkmaker, maar zijn schot werd gekeerd. Heine Uuldriks had op slag van rust de gelijkmaker op de schoen, maar hij schoot over.
Na rust zette de ploeg van trainer Willem Brouwer alles op alles om de gelykmaker te scoren, maar het ontbrak de Harkiten aan scherpte in de afronding.
Harkemase Boys blijft door het verlies steken op 37 punten uit 19 wedstrijden in de zaterdag hoodklasse C. Koploper ACV won met 1-0 van DETO en vergroot daarmee de voorsprong tot 6 punten.